Sunnyside Neighborhood Association

March 14, 2024 Board Meeting In Person: SE Uplift 3534 SE Main St.

Online: https://us06web.zoom.us/j/85776168096?pwd=dTU3V0wycWZxTmhSVGNjNjJxdjNldz09

Times are approximate. Agenda items subject to change.

	-	
7:00 PM (5 min)	Welcome. Introduction of Officers & Board Members to Members at Large, Members at Large introduce themselves to the group. Review the SNA Meeting Ground Rules	General Meeting
7:05 PM (15 min)	Committee & Officer Reports Treasurer's Report - Kendra SNACC - Hannah LUTC - Chris SE Uplift - Matt Business Associations - Andru and Mike SES PTSA - Nathan	General Meeting
7:20 (15 minutes)	Briefing on public safety with members of the Portland Police Bureau	General Meeting
7:35 (35 minutes)	Presentation about the Inner Eastside for All Initiative, which seeks to modify zoning to allow for denser development in inner eastside neighborhoods. If a quorum (15 members) is present, a vote may be taken on the request to endorse this initiative	General Meeting
8:10 PM	May election announcement	General Meeting
8:10 PM	Adjourn general meeting	General meeting
8:10-8:15 (5 min)	Review and Approve February Meeting Minutes https://docs.google.com/document/d/1StMHXumCE82IIToL3UehYvvsClfMnF_Ybrk36xI5YL8/edit?usp=drive_link	Board Meeting
8:15-8:25 (10 min)	Discuss appointing Geofferey Hamlyn as LUTC chair	Board Meeting
8:25-8:35 (10 min)	Create a Piazza Working Group to manage the repainting of the Sunnyside Piazza on Yamhill	Board Meeting
8:35-9:00 (25 min.)	Discuss organization for May general elections	Board Meeting
9:00	ADJOURN board meeting	



COMMUNITY • One person speaks at a time **AGREEMENTS**

- Come prepared to participate but not dominate
- Encourage and respect diverse perspectives
- Allow for question, dissent, and debate
- Strive to always be constructive