Sunnyside Neighborhood Association

August 10, 2023 Board Meeting In Person: SE Uplift 3534 SE Main St.

Online: https://us06web.zoom.us/j/85776168096?pwd=dTU3V0wycWZxTmhSVGNjNjJxdjNldz09

Times are approximate. Agenda items subject to change.

7:00 PM (5 min)	Review and Approve July board and general meeting minutes.	Board Meeting
7:05 PM (15 min)	Committee & Officer Reports Treasurer's Report - Kendra SNACC - Hannah SE Uplift - Matt	Board Meeting
7:20 (5 minutes)	Formally approve Matt Lembo as the SNA liaison to SE Uplift	Board Meeting
7:25 (20 minutes)	Discuss SNA response to the death of Jeanie Diaz on Cesar Chavez. Including discussing signing onto the <u>letter</u> drafted by members of the Mt. Tabor NA board	Board meeting
7:45 (10 minutes)	Discuss and vote on request from Richmond NA to donate \$300 to the movie night in Sewallcrest Park	Board meeting
7:55 PM (10 minutes)	Appoint liaisons to the Sunnyside ES PTSA and to the Hawthorne and Belmont Business Associations	Board meeting
8:05 PM (10 minutes(Brainstorm ideas for topics and guests for the september general meeting	Board meeting
8:15 PM (10 minutes)	ADJOURN Board Meeting	Board meeting



COMMUNITY • One person speaks at a time AGREEMENTS

- Come prepared to participate but not dominate
- Encourage and respect diverse perspectives
- Allow for question, dissent, and debate
- Strive to always be constructive