## Sunnyside Neighborhood Association

## January 13th, 2022 General & Board Meeting

## Please click here for connection details

Times are approximate. Agenda items subject to change.

7:00 PM (10 min)	Welcome, introduction of Officers & Board Members to Members at Large, Members at Large introduce themselves to the group	General Member Meeting
7:10 PM (20 min)	<ul> <li>Fundraising discussion for newsletter operations</li> <li>Review fundraising strategy document and additional ideas</li> <li>Map out 3 key initiatives and set milestone benchmarks for putting strategies into place</li> <li>Assign leads to oversee the projects</li> </ul>	General Member Meeting
7:30 PM (20 min)	Introduce guest speaker Josh Rolls from PBOT's Pedestrian Advisory Committee who will speak to our group about reinstating the traffic calming program within neighborhoods, Q&A to follow presentation	General Member Meeting
7:50 PM (10 min)	Brief overview on neighborhood events  • Upcoming Committee Meetings - Ash  • Open to general members for community announcements	General Member Meeting
8:00 PM (5 min)	Review & approve December Board & General Meeting Minutes	Board Member Meeting
8:05 PM (30 min)	Committee & Officer Reports  Treasurer's Report - Vincent  DEIA - Ash Hester  SNACC - Emily McCadden  Hannah brief overview on the shower program  Vincent brief overview on clean-up  SES PTSA - Andria Robbins  SE Uplift - Ash Hester  Business Associations - Andria Robbins	Board Member Meeting
8:35 PM (15 min)	Review the endorsement policy document  Work together to fill in the gaps and finalize the document  Follow up with getting endorsement doc on the SNA website	Board Member Meeting
8:50 PM (10 min)	Chair provides closing meeting statements and tasks  • Items to be on February's agenda	Board Member Meeting
9:00 PM	ADJOURN	