Sunnyside Neighborhood Association

December 9th, 2021 General & Board Meeting

Please click here for connection details

Times are approximate. Agenda items subject to change.

7:00 PM (10 min)	Welcome, introduction of Officers & Board Members to Members at Large, Members at Large introduce themselves to the group	General Member Meeting
7:10 PM (15 min)	Overview on the Charter Review Commissions • Chris provide meeting highlights • The next full commission meeting will be on <u>December 13 at 6 PM</u> .	General Member Meeting
7:25 PM (30 min)	Introduce guest speaker <u>State Representative Rob Nosse</u> who will provide legislative updates and follow-up with a Q&A for guests	General Member Meeting
7:55 PM (5 min)	Brief overview on neighborhood events • Upcoming Committee Meetings - Ash • Peacock Lane Holiday Lights Event ○ NA gathering on Dec. 18th @ 6pm to walk the lights	General Member Meeting
8:00 PM (5 min)	Review & approve November minutes • November Board & General Meeting Minutes	Board Member Meeting
8:05 PM (25 min)	Committee & Officer Reports Treasurer's Report - Vencent DEIA - Ash Hester SNACC - Emily McCadden Hannah brief overview on the clothing drive SES PTSA - Andria Robbins Business Associations - Andria Robbins SE Uplift - Ash Hester	Board Member Meeting
8:30 PM (10 min)	Operations Overview • Assign board member to work on endorsement process to publish on website and add into the SNA bylaws • Last discussed Ben might take on the task	Board Member Meeting
8:40 PM (15 min)	Start the conversation on how to manage interrupted conversations that are off topic or outside voices. Determine best practices • Assign a point person to manage the speaking sequence(?)	Board Member Meeting
8:55 PM (10 min)	Chair provides closing meeting statements and tasks • Items to be on January agenda	Board Member Meeting
9:05 PM	ADJOURN	