SNA Meeting Agenda

December 13, 2018 7:00 – 9:00 PM

Times are approximate Agenda Items subject to change

Time	Item	Presenter(s)	Info	Dsc.	Action
7:00 (5 min)	Introductions	All	Х		
7:05 (20 min)	Public statement remembering the life, death and legacy of Mulugeta Seraw (Board Action?)	Chrystal Brim	X	Х	?
7:25 (15 min)	Open discussion on Good Neighbor Agreement for SCH	All	X	Х	
7:40 (20 min)	Open Time, Social.				
8:00 (5 min)	Break				
8:05 (5 min)	Approve Agenda and Minutes	Board	Х	Х	Х
8:10 (10 min)	General Announcements / Police Officer if Present	Board / All	Х	Х	
8:20 (10 min)	Appointment of Interim Board Member (Lorraine?)	Board	Х	Х	Х
8:30 (10 min)	Diana Deumling request for funds for a newsletter volunteer thank-you gift.	Board	X	Х	х
8:40 (15 min)	Committee Reports 1. Emergency Preparedness (JM) 2. Land Use and Transportation (DB) 3. Treasurer's Report (MM) 4. Crime & Livability (RR,PS) 5. SEUL Report (RD) 6. SEUL LUTC (ES) 7. Business Associations (DB) 8. Communications (DB) 9. SES PTSA (KCH)	Board	X	X	
8:55	New Business	Board	Х	Х	
9:00	Adjourn	Chair			